מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק משי- אל חריירה

מרק משי- אל חריירה

מרק משי- אל חריירה

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הסלרי , העגבנייה והבצלים לריבועים.

מכניסים לסיר מרק ומאדים במשך רבע שעה על

להבה גדולה- כל הזמן לערבב.

מוסיפים לתערובת זו את העדשים , החומוס, התבלינים,

העצמות והבשר וממלאים מים, כמעט עד הסוף.

מרתיחים את כל המרכיבים ומנמיכים את הלהבה.

ממשיכים לבשל כשעתיים.

לאחר השעתיים- מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה.

מבשלים עוד כרבע שעה .לקראת הסוף

מוסיפים את הלימון ואת הקמח כשהוא

מעורבב עם חצי כוס מים.

חשוב לערבב היטב כשמוסיפים את הקמח,

שלא יווצרו גושים.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"

תגובות

  1. המשי נסרלה זהבה (26/12/2005 16:18:00)
    המרק חבל על הזמן .מאוד טעים ומשביע