חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק גריסים

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מרק גריסים

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • כוס וחצי גריסים
  • 7 כוסות מים
  • 3-4 מקלות סלרי לקוביות קטנות
  • 2 גזרים מגורדים
  • 2-3 עגבניות אדומות וקשות- לקוביות
  • בצל גדול קצוץ.
  • שמן לטיגון הבצל- 2-3 כפות
  • 2- 3 שיני שום פרוסות
  • אם יש אז פטריות טריות .
  • מלח פלפל, אבקת מרק עוף אם רוצים .
  • אם לא אז אפשר להמיר את זה במעט סוכר - חצי כפית

מרק גריסים
אופן ההכנה

לשטוף גריסים ולסנן.

לטגן בצל עד ששקוף, להוסיף סלרי,

לטגן קלות להוסיף גזר , שום, לטגן מעט,

להוסיף פטריות, עגבניות להמשיך בטיגון אידוי,

להוסיף תיבול, וגריסים.

להוסיף מים לערבב . אם יש סיר לחץ לבשל בסיר לחץ.

אם אין לבשל על אש קטנה אחרי שרתח. עד שמוכן.



המרק זה כשהוא עומד הוא נוטה להסמיך, אפשר

להוסיף מים אם צריך. ולתבל בהתאם.





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏