מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק גריסים מרוקאי

מרק גריסים מרוקאי

מרק גריסים מרוקאי

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממת סיר של מרק שמה השמן והמרגרינה

ומוסיפה הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפה

את הסלרי, גריסי, פטריות ולבסוף תפוחי אדמה

ופטרוזיליה, מוסיפה מים לפי העין (עינק מיז'אנק)

המרוקאים אומרים כך, עד לרתיחה.

אחרי הרתיחה תוסיפי התבלינים.

תבשלי על אש בינונית כ 40 דקות עד שיהיה סמיך.

טיפ: אני מוסיפה כוסברה במקום פטרוזיליה

מעדן....בתיאבון!


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"