מרק גריסים מרוקאי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון מרוקאי
מרכיבים
- פטריות שמפיניון (כמה שאת רוצה)
- 3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
- 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה
מחממת סיר של מרק שמה השמן והמרגרינה
ומוסיפה הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפה
את הסלרי, גריסי, פטריות ולבסוף תפוחי אדמה
ופטרוזיליה, מוסיפה מים לפי העין (עינק מיז'אנק)
המרוקאים אומרים כך, עד לרתיחה.
אחרי הרתיחה תוסיפי התבלינים.
תבשלי על אש בינונית כ 40 דקות עד שיהיה סמיך.
טיפ: אני מוסיפה כוסברה במקום פטרוזיליה
מעדן....בתיאבון!
קישורים:המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"