מרק חומוס
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון מרוקאי
מרכיבים
- חבילת חומוס - להשרות לילה עם שקית אבקת אפיה (או מעט סודה לשתיה או ללא שום תוספת- על פי המבשל)
- למי שאוהב- בוודאי השבדית- להוסיף כף חוואייג' למרק-אני מוסיפה)
- כף אבקת מרק עוף אמיתי (לא טעם עוף)
- לגיוון- אפשר להוסיף חתיכות של דלעת לקראת סוף הבישול
- למרק בשרי- אפשר לשים עצם בהתחלה- לטעם.
אופן ההכנה
להרתיח את החומוס ולשפוך את המים.
לשים אותם בסיר חדש לכסות אותם במים -ועוד קצת. לשים את כל התבלינים ולבשל את החומוס עד לריכוך מוחלט. רבע שעה לפני סיום הבישול יש להוסיף את הדלעת (נקיה וחתוכה לקוביות קטנות-לא חובה) ואת הכוסברה הטריה -קצוצה. אפשר להוסיף בסיום עוד כמה שיני שום קצוצים - למי שאוהב אקסטרא שום.
קישורים:המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"
תגובות
-
מרק חומוס
מזרחי זיוה
(23/02/2010 08:07:00)
מדהים מריח טוב וטעים האמת שלא הוספתי את הדלעת אבל את החוויג כן פשוט נפלא
-
מרק חומוס -ביקורת
זיוה
(16/03/2010 08:51:00)
אני עשיתי אותו כבר פעם שניה ,פשוט טעים ללקק את הצלחת. מומלץ