מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק חומוס

מרק חומוס

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

להרתיח את החומוס ולשפוך את המים.

לשים אותם בסיר חדש לכסות אותם במים -ועוד קצת. לשים את כל התבלינים ולבשל את החומוס עד לריכוך מוחלט. רבע שעה לפני סיום הבישול יש להוסיף את הדלעת (נקיה וחתוכה לקוביות קטנות-לא חובה) ואת הכוסברה הטריה -קצוצה. אפשר להוסיף בסיום עוד כמה שיני שום קצוצים - למי שאוהב אקסטרא שום.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"

תגובות

  1. מרק חומוס מזרחי זיוה (23/02/2010 08:07:00)
    מדהים מריח טוב וטעים האמת שלא הוספתי את הדלעת אבל את החוויג כן פשוט נפלא
  2. מרק חומוס -ביקורת זיוה (16/03/2010 08:51:00)
    אני עשיתי אותו כבר פעם שניה ,פשוט טעים ללקק את הצלחת. מומלץ