מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דג טונה

דג טונה

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מסדרים את הגזר השום והפלפל בתחתית הסיר

מעל מסדרים את הדג ובין פרוסות הדג לפזר את הלימון

מפזרים כורכום מעל הדג.

מוסיפים מים קצת יותר ממחצית הסיר.

מרתיחים. לאחר ההרתחה מורידים את עוצמת האש ומכינים את התערובת לדג

1/4 כוס שמן (אני משתמשת בשמן רגיל חנה ממליצה על שמן זית אף פעם לא ניסיתי)

מלח

פלפל

1 כף פפריקה אדומה חריפה או מתוקה לפי הטעם האישי

4 שיני שום כתוש

2 כפות רסק עגבניות

מערבבים היטב שופכים מעל הדגים ומבשלים עד שמוכן.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"