מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דג עם פול

דג עם פול

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר דגים מניחים לפי הסדר הבא את כל החומרים-

פרוסות העגבניות, רצועות פלפל מתוק, פלפל חריף , פול,

חצי מכמות השום וחצי מכמות הכוסברה, להוסיף הכורכום והמלח

ומעל הכל את פרוסות הדג. למלא מים עד גובה הירקות ולהרתיח עם

מכסה. לאחר שרתח להוסיף את השמן והפפריקה לעוד כמה דקות ברתיחה

ולאחר מכן להנמיך את האש עם מכסה פתוח מעט מאוד רק להוצאת האדים

ולהשאיר במשך כחצי שעה- 40 דקות עד שכל המים מתאדים. 5 דקות לפני

הסיום מוסיפים את חצי מכמות השום שנותרה וחצי מכמות הכוסברה שנותרה


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"