מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אלקרסה בלבסלא

אלקרסה בלבסלא

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים בצק כמו זה שנועד ללחם.

מכסים בכיסוי חם, ונותנים לו לתפוח במשך שעה. בינתיים קוצצים את הבצל לפלחים דקים, מוסיפים את השומן וחלקי העוף ומאדים די הרבה זמן עד שהבשר מתפורר בקלות. מסירים את כל הבשר מהעצמות ומכניסים שוב לבצל. מוסיפים כוסברה, פלפל ומלח. לשים את הבצק ומחלקים ל 20 חלקים, צרים כדור ומרדדים לפיתה דקה. מניחים על סדין מקומח ומכסים שוב ל30 דקות נוספות.

לוקחים פיתה, מרפדים אותה בשכבה של מלית ומכסים בפיתה שנייה, צובטים סביב סביב על מנת לחבר את שתי הפיתות. אופים בתנור חם 30 דקות.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"