חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
ארוחת חג במסעדה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבד עוף

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

כבד עוף

  • רמת מיומנות: קל

כבד עוף
אופן ההכנה

את הכבדים מנקה כמובן וצולה מטעמי כשרות, ממש מעט.

במחבת שחומם מראש שמה שתי כפות או שלוש שמן זית, מניחה את הכבדים, תוך כדי הקפצה מתבלת בפלפל גרוס ומלח.

לקראת הסוף שופכת על הכבדים יין מרלו, אדום יבש כמובן.

רק יין ששותים לא יין לבישול, וכשהרוטב נהיה מצומצם אני לוקחת חופן של בצל מטוגן מוכן וזורקת על הכבדים.

ממש מעדן, מכינה ליד זה פירה ובתיאבון.



כבד ''מסרמל''( כמו דג בתחמיץ /חנה

לזרות מלח על הכבד ולהכשיר בצליה.

מטגנים היטב את פרוסות הכבד בשמן ומיד שמים על התחמיץ שכולל: 4 כפות חומץ, 5 שיני שום, כפית גדושה כמון טחון, כף גדושה אריסה ביתית- סחקא, מלח ופלפל לפי טעם ולזרות כוסברה טריה מעל(אפשר להוסיף פטרוזיליה טריה גם).

להגיש חם.

רעיונות נוספים לכבד עוף או בקר:

סיגרים ממולאים בכבד .

זה טעים למי שאוהב כבד בקר, וזה נאכל בכיף כמו חטיף ולא ''עונש''.

קציצות בשר עם כבד- מבושלות ברוטב (אדום- עם מעט רסק וצהוב עם כורכום). הקציצות מכילות יחס של חצי ק''ג כבד לחצי ק''ג בשר בקר ושניהם טחונים. בפנים יש להוסיף את כל המרכיבים הרגילים של קציצות בשר. במדור מתכונים יש מתכון ל''קוארי''..




קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים