אל חם מעה בטטה

אל חם מעה בטטה

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את נתח הבשר בשמן זית חם, על-מנת לסגור את הבשר ולהשאירו עסיסי.

להפוך פעמיים, לתת לזה 4 דקות לכל צד.

לאחר מכן לפרוס את הבצל והסלרי, להוסיף ולהמשיך לטגן

להוסיף את כל התבלינים יחד עם היין והחומץ

להוסיף 1 כוס מים

ולהשאיר על אש קטנה, כשמידי פעם הופכים הנתח.

כשהנתח מוכן, מוציאים אותו לחצי שעה ואז חותכים לפרוסות, מוסיפים על הפרוסות אגוז מוסקט מגורד ועלי טימין או כוסברה טריים.



אופן הכנת תפוחי האדמה:

לאחר שהושרו במים מיבשים מן המים, מוסיפים שמן זית (כיד המלך)

פלפל גרוס, מלח ורוזמרין טרי או טימין טרי ומכניסים לתנור חם בטורבו (הצלחה מובטחת)

התפוחים נשארים רכים מבפנים ופריכים מבחוץ.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"