מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> מתכונים טו באב: אווז מעושן על מצע בייבי בויניגרט דובדבנים

מתכונים טו באב: אווז מעושן על מצע בייבי בויניגרט דובדבנים

מתכונים טו באב: אווז מעושן על מצע בייבי בויניגרט דובדבנים

תיאור המתכון

מתאים למנה ראשונה רעננה בימי הקיץ החמים
באדיבות ''הטובים של שפרה'', מרום גולן

מרכיבים

אופן ההכנה

לרוטב הדובדבנים: לשים את הדובדבנים בבלנדר, להוסיף את כל התבלינים, ולהפעיל עד לקבלת מרקם חלק, לטעום ולשפר טעם (נשמר היטב גם בטמפרטורת החדר)
לשטוף היטב את עלי הבייבי ולייבש, להניח בצלחת הגשה, לחתוך את הפירות ולפזר מעל הסלט.
את האווז לחתוך לפרוסות אלכסוניות דקות ולטגן אותן במחבת ללא שמן עד שיהיו פריכות, לשים מעל הסלט ולצקת את הרוטב.