מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> מתכון- פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים

מתכון- פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים

מתכון- פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים

תיאור המתכון

פטוצ'יני- (פסטה מאורכת אך שטוחה) עם כרובית ופלפלים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. בינתיים מחלקים את הכרובים לפרחים קטנים ואת הפלפלים פורסים לרצועות דקות.

3. מטגנים את הכרובית ואת הפלפלים בשמן עד להשחמתם.

4. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום ואת השום, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל.

5. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, מוסיפים את הצנוברים מערבבים.

6. משפרים תיבול בהתאם לצורך, ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il