מתכון- טורטיות עם גוואקמולי
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
טורטיות עם גוואקמולי ממרכיבים צמחיים בלבד.
מרכיבים
- 1 חבילה של 10 טורטיות טריות (ניתן לקנות ברשתות השיווק ובמכולות)
- 2 אבוקדו בינוניים בשלים
- 1 עגבניה
- חצי בצל
- 1 פלפל צהוב
- שן שום
- 2 כפות שמן זית
- כף כוסברה טרייה קצוצה
- מלח לפי הטעם
- מעט טבסקו
אופן ההכנה
1. חוצים את האבוקדו לאורכו, שולפים את הגלעין החוצה ומחלצים את האבוקדו מהקליפה בעזרת כף.
2. חותכים את האבוקדו לקוביות גדולות, ואת העגבניה, הבצל, השום והפלפל לקוביות קטנות.
3. מערבבים את כל הירקות בקערה, ומתבלים בשמן זית, כוסברה, מלח וטבסקו לפי הטעם.
4. מחממים את הטורטיות למספר שניות מכל צד על מחבת חמה (ללא שמן), ולאחר מכן מניחים על כל טורטיה כף גדושה של גוואקאמולי ומגלגלים לסיגר.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il