Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> מתכון- טורטיות עם גוואקמולי

מתכון- טורטיות עם גוואקמולי

מתכון- טורטיות עם גוואקמולי

תיאור המתכון

טורטיות עם גוואקמולי ממרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חוצים את האבוקדו לאורכו, שולפים את הגלעין החוצה ומחלצים את האבוקדו מהקליפה בעזרת כף.

2. חותכים את האבוקדו לקוביות גדולות, ואת העגבניה, הבצל, השום והפלפל לקוביות קטנות.

3. מערבבים את כל הירקות בקערה, ומתבלים בשמן זית, כוסברה, מלח וטבסקו לפי הטעם.

4. מחממים את הטורטיות למספר שניות מכל צד על מחבת חמה (ללא שמן), ולאחר מכן מניחים על כל טורטיה כף גדושה של גוואקאמולי ומגלגלים לסיגר.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il