מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> מתכון- פטריות ממולאות

מתכון- פטריות ממולאות

מתכון- פטריות ממולאות

תיאור המתכון

פטריות ממולאות.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מפרידים את גבעולי הפטריות מהפטריות וקוצצים את הגבעולים.

2. קוצצים גם את הגמבה ואת הבצל ומועכים את שיני השום.

3. מערבבים את כל החומרים, חוץ מהפטריות, ומלחלחים במעט מים.

4. ממלאים את הפטריות בתערובת ומניחים בתבנית משומנת.

5. אופים בתנור בחום בינוני למשך חצי שעה. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il