מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> מתכון- מחית ארטישוק ירושלמי

מתכון- מחית ארטישוק ירושלמי

מתכון- מחית ארטישוק ירושלמי

תיאור המתכון

הארטישוק הירושלמי הוא בעצם שורש דמוי ג'ינגר, עשיר בברזל, שאין לו קשר לארטישוק או לירושלים, אלא הוא פקעת של חמנית.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקלפים את ה"ארטישוקים" ומבשלים בסיר עם מים כחצי שעה עד להתרככותם.

2. מסננים, מעבירים לקערה ומועכים במזלג או במועך תפוחי-אדמה.

3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת מחית אחידה.

4. מגישים חם.

הערה
ניתן לשלב בין מחית ארטישוק ירושלמי לבין מחית תפוחי-אדמה.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il