מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> מתכון- שעועית צהובה בעשבי תיבול

מתכון- שעועית צהובה בעשבי תיבול

מתכון- שעועית צהובה בעשבי תיבול

תיאור המתכון

שעועית צהובה בעשבי תיבול.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. רוחצים את השעועית, מסירים את הקצוות, וחותכים את התרמילים לשניים.

2. מניחים את השעועית החתוכה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים כשמונה דקות, עד שהשעועית מתרככת מעט, אך נשארת פריכה. מסננים ושוטפים במים.

3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להפיכתו לשקוף.

4. מוסיפים למחבת את השעועית ומערבבים. מוסיפים את מיץ הלימון ואת עשבי התיבול.

5. מערבבים ומחממים היטב. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il