מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> מתכון- נזיד מש ותרד

מתכון- נזיד מש ותרד

מתכון- נזיד מש ותרד

תיאור המתכון

נזיד מש ותרד ברוטב טחינה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את המש בקערת מים למשך מספר שעות ומסננים. מפשירים את התרד.

2. קולפים את שיני השום וקוצצים דק. מטגנים כשתי דקות על אש קטנה בסיר תוך בחישה.

3. מוסיפים לסיר את התרד, העגבניות, הרסק והתבלינים, ומבשלים תוך בחישה כשלוש דקות.

4. מוסיפים לסיר את המש ושתי כוסות מים רותחים ומכסים. מבשלים עד להתרככות המש ולהתאדות הנוזלים כ-40 דקות.

5. מוסיפים את הטחינה, הפטרוזילה ומיץ הלימון, מערבבים ומבשלים כשלוש דקות.

6. מורידים מהאש ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il