מתכון ל-רול שוקולד (רולדת שוקולד)
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון ל-רול שוקולד (רולדת שוקולד) ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 ביצים
- 2/3 כוס סוכר
- 1 כף ברנדי
- 1/2 כוס קמח
- 1/4 כוס אבקת קקאו
- מצרכים למילוי:
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 מיכל גבינה לבנה 5% שומן 250 גר'
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- לציפוי השוקולד:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
להקציף 4 חלבונים עם הסוכר, בנפרד לערבב 4 חלמונים וכף ברנדי ואח''כ להוסיף לקצף,
כמו כן לערבב בנפרד את הקמח ואבקת הקקאו וגם אותם להוסיף לתערובת.
לשים נייר פרגמנט על התבנית ולשמן אותו , על נייר פרגמנט לצקת את הבצק ולשטח אותו לשיכבה דקה כ-1 ס''מ.
לאפות בחום גבוה כ- 10 דקות.
את העוגה להפוך על מגבת, להוריד את נייר הפרגמנט ולגלגל את העוגה החמה על המגבת עד שתתקרר, ואז לפתוח ולשים בה את המלית ושוב לגלגל.
מילוי :
לשים את כל החומרים יחד ולערבב במערבל עד שנוצר קצף אוורירי, למלא את הרולדה.
ציפוי:
בסיר קטן על אש קטנה ממסים 1/2 שמנת מתוקה+ 100 גרם שוקולד נמס, מורידים מהאש ושופכים על הרולדה.
הערות
רול שוקולד (רולדת שוקולד)- מאכל מתאים לאירוח או כקינוח.
תגובות
-
אין מידות של כמויות והמתכון כתוב בצורה חובבנית
רועי
(31/12/2010 17:53:00)
אני ישמח עם תסיפו כמויות של מוצרים והעם יש להפעיל את התנור מראש ועל כמה מעלות וכו'
תודה רועי