תבשיל תירס ושעועית
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
תבשיל תירס ושעועית בסגנון מקסיקני.
מרכיבים
- 2 כוסות גרעיני תירס קפואים
- 2 כוסות שעועית אדומה לאחר השרייה במים
- 400 גרם דלעת
- שמן לטיגון
- 2 בצלים
- 3 עגבניות
- כף פפריקה
- מלח וכמון לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מבשלים את השעועית בסיר לחץ במשך שעה.
2. חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ומבשלים במים במשך 20 דקות.
3. מוסיפים לסיר את גרעיני התירס, מבשלים יחד כעשר דקות נוספות ומסננים.
4. קוצצים את הבצל, ומטגנים במחבת עמוקה עד להזהבה.
5. מוסיפים לבצל את הדלעת, את התירס ואת השעועית, מערבבים ומתבלים בפפריקה, בכמון ובמלח לפי הטעם.
הערות
המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il