חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה

  • מתאים ל: 4
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה.

מרכיבים

  • 2 כוסות פתיתי סויה
  • 3 גזרים בינוניים
  • 2 כוסות פרחי כרובית
  • 2 כוסות שעועית ירוקה
  • 2 כוסות עגבניות שרי
  • 2 בצלים
  • תבלינים: מלח, פלפל, כמון, פפריקה

ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה
אופן ההכנה

מבשלים את פתיתי הסויה במים רותחים עם תבלינים למשך 20 דקות ומסננים.

בינתיים חותכים את הפלפל לרצועות ואת הגזרים לפרוסות, מבשלים את הגזר, הפלפל, הכרובית ושעועית הירוקה במים במשך 20 דקות ומסננים.

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את פתיתי הסויה המבושלים ומטגנים במשך 5 דקות.

מוסיפים את הירקות המבושלים, ואת עגבניות השרי חתוכות לחצאים.

מתבלים לפי הטעם ומערבבים.

לאחר 5 דקות מורידים מהאש ומגישים חם.
גיוון

ניתן לגוון את הירקות שבהם משתמשים: ברוקולי, קישוא, נבטים ועוד. ניתן גם להוסיף דגנים לשיפור הערך התזונתי: צורות שונות של פסטה, קוביות תפוחי-אדמה, גרגרי תירס וכו'.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il


צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏