מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> רצועות סויה, שעועית ירוקה ושקדים

רצועות סויה, שעועית ירוקה ושקדים

רצועות סויה, שעועית ירוקה ושקדים

תיאור המתכון

רצועות סויה, שעועית ירוקה ושקדים ברוטב טריאקי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים במים את פתיתי הסויה במשך שעה, מסירים מהאש ומסננים.

2. מניחים את הפתיתים המבושלים בקערה ומשרים במרינדה המוכנה למשך שש שעות.

3. בינתיים קוטמים את קצוות השעועית, ומבשלים במים במשך כעשרים דקות, עד להתרככות השעועית. מסננים ומוסיפים לקערת פתיתי הסויה.

4. יוצקים מעל השקדים מים רותחים, ממתינים מספר דקות, מסננים ומקלפים את השקדים - ההשריה במים מסייעת להיפרדות הקליפה מן השקד. מוסיפים את השקדים לקערת הפתיתים.

5. עם תום שעות ההשריה, קוצצים בצל ומטגנים במחבת עמוקה עד להזהבה. מוסיפים את תערובת פתיתי הסויה, השעועית והשקדים.

6. מוסיפים את שבבי השום, מערבבים, מכסים את המחבת, ולאחר כשבע דקות (עד להתרככות שבבי השום) מסירים מהאש. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il