חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
ארוחת חג במסעדה


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> פשטידת ברוקלי

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

פשטידת ברוקלי

  • מתאים ל: 8
  • זמן הכנה: שעה וחצי
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

פשטידת ברוקלי מרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

  • החומרים לבצק
  • כוס קמח מלא
  • כוס קמח לבן
  • 2/3 כוס מים
  • כוס נבט חיטה
  • 150 גרם מרגרינה
  • חצי כפית מלח
  • החומרים למילוי
  • 300 גרם טופו
  • 2 שיני שום
  • כף שמן זית
  • כפית אורגנו
  • חצי כפית מלח
  • 400 גרם ברוקולי קפוא (חצי חבילה)
  • 4 כפות שבבי שקדים (אפשרי)

פשטידת ברוקלי
אופן ההכנה

1. מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומשהים חצי שעה במקרר.

2. יוצקים מים רותחים על הברוקולי.

3. טוחנים במעבד מזון את הטופו, השום, השמן, האורגנו והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.

4. מסננים את הברוקולי וטוחנים עם תערובת הטופו למשך מספר שניות בלבד.

5. משמנים תבנית אפייה עגולה ומרפדים את התבנית, כולל הדפנות, בבצק.

6. יוצקים את תערובת הטופו והברוקולי על הבצק.

7. מפזרים את שבבי השקדים על התערובת ומהדקים אותם עד להחדרתם לתערובת.

8. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 45 דקות.


צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים