מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פשטידת ברוקלי

פשטידת ברוקלי

תיאור המתכון

פשטידת ברוקלי מרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומשהים חצי שעה במקרר.

2. יוצקים מים רותחים על הברוקולי.

3. טוחנים במעבד מזון את הטופו, השום, השמן, האורגנו והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.

4. מסננים את הברוקולי וטוחנים עם תערובת הטופו למשך מספר שניות בלבד.

5. משמנים תבנית אפייה עגולה ומרפדים את התבנית, כולל הדפנות, בבצק.

6. יוצקים את תערובת הטופו והברוקולי על הבצק.

7. מפזרים את שבבי השקדים על התערובת ומהדקים אותם עד להחדרתם לתערובת.

8. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 45 דקות.