מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> פוקצ'ה עשבי תיבול

פוקצ'ה עשבי תיבול

פוקצ'ה עשבי תיבול

תיאור המתכון

לחם איטלקי, מומלץ להגשה עם מרקים וסלטים שונים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח ושתי כפות עשבי תיבול. מוסיפים את השמן והמים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.

2. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לתפוח כשעה, עד להכפלת נפחו.

3. לשים את הבצק ומרדדים על תבנית משומנת.

4. מערבבים את שמן הזית עם השום ויוצקים מעל הבצק. מפזרים מעל את שארית עשבי התיבול.

5. אופים בתנור בחום 220 מעלות במשך 12-15 דקות.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il