מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קנישס פטריות

קנישס פטריות

תיאור המתכון

מאפה בצק עלים במילוי פטריות.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים עד להזהבה. פורסים גם את הפטריות ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן כשלוש דקות.

2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד להכפלת רוחבו, משמנים קלות תבנית אפייה, ומניחים עליה את הבצק.

3. יוצקים את תערובת הבצל והפטריות על מחצית הבצק, ומשאירים שוליים של כסנטימטר מכל הצדדים. מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים היטב בקצוות.

4. מרטיבים את מעטה הבצק במעט מים ומפזרים את זרעוני הסומסום.

5. אופים בחום בינוני כעשרים דקות.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il