מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פאי בצל ופלפל

פאי בצל ופלפל

תיאור המתכון

פאי בצל ופלפל מחומרים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שמים בקערה את המים, את השמרים ואת הסוכר בקערה לתפיחה במשך 15 דקות.

2. מוסיפים את הקמח ואת המלח, ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

3. משטחים את הבצק בתבנית פאי משומנת ומניחים בצד עד להכנת המלית.

4. שמים את חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.

5. מפזרים את התערובת על הבצק.

6. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, הפלפלים והשום עד לשקיפות הבצל.

7. מפזרים את הירקות על שכבת הטופו.

8. אופים בחום בינוני כחצי שעה, עד שהטופו מזהיב.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il