מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בורקס טופו

בורקס טופו

תיאור המתכון

בורקס טופו

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מפשירים מראש את הבצק בטמפרטורת החדר.

2. מפוררים את הטופו בקערה בעזרת מזלג. מוסיפים את שאר החומרים, פרט לשומשום ומערבבים היטב.

3. חותכים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן ברוחב של כעשרה סנטימטרים.

4. מניחים כשליש מהמלית בשורה במרכז המלבן ומקפלים מעליה את שולי המלבן, לקבלת צורת גליל. מדביקים את השוליים עם מעט מים (לחילופין ניתן למלא את הבצק בכל צורה מקובלת של בורקס).

5. מפזרים את השומשום בתבנית. אפשר למרוח מעט בשמן לקבלת גוון מבריק. מניחים את שלושת הגלילים הממולאים על התבנית, עם הקפל כלפי מטה.

6. חורצים בסכין מספר חריצים לרוחב החלק העליון. אופים בחום בינוני במשך כ 25 דקות.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il