מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פיצה טבעונית

פיצה טבעונית

תיאור המתכון

פיצה טבעונית ועשירה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את הקמח, השמרים, המים, הסוכר, המלח והשמן עד שמתקבל בצק אחיד, חלק ורך.

2. מניחים לבצק לתפוח כשעה, עד להכפלת נפחו.

3. קוצצים את הבצל ומטגנים. קוצצים את העגבניות, מוסיפים למחבת ומערבבים.

4. מוסיפים את השום הכתוש, את רסק העגבניות ואת הסוכר. מערבבים ומסירים מהאש.

5. מרדדים את הבצק על תבנית משומנת, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים את התוספות ואת עשבי התיבול, ואופים בחום 230 מעלות למשך 15 דקות.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il