מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> פשטידת תרד ונבט חיטה

פשטידת תרד ונבט חיטה

פשטידת תרד ונבט חיטה

תיאור המתכון

פשטידת תרד ונבט חיטה ממרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומשהים חצי שעה במקרר.

בינתיים קוצצים את הבצל דק ומטגנים במרגרינה עד שהבצל נעשה שקוף.

מפשירים את התרד בסיר או במיקרוגל ומוסיפים את התרד לבצל המיטגן.

מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את חלב הסויה ומתבלים לפי הטעם ומערבבים.

משמנים תבנית אפייה עגולה ומרפדים את התבנית בבצק, כולל דפנות התבנית.

דוקרים מעט את הבצק במזלג, למניעת היווצרות בועות, ואופים בחום בינוני כחמש-שמונה דקות בתנור שחומם קודם לכן.

שופכים את תערובת התרד על הבצק האפוי.

אופים כחצי שעה

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il