מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פלאפל פול

פלאפל פול

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לפלאפל על בסיס פול

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את הפול במים למשך הלילה. מסננים (קולפים) ומעבירים לקערת מעבד מזון. מפעילים עד שנוצרת מחית חלקה. מוסיפים סודה לשתייה ומשהים כשעה.

2. מוסיפים את כל יתר החומרים ומעבדים לתערובת אחידה

3. צרים כדורים בידיים לחות ולוחצים עליהם מעט על מנת לקבל קציצות פחוסות

4. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.

5. מומלץ להגיש כפלאפל בפיתה עם סלט ירקות ועם סלט חומוס ביתי

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il

תגובות

  1. שאלה לגבי שינוי המתכון נורית גור (28/07/2011 12:13:00)
    שלום, אני מעוניינת לנסות את הפלאפל לפי המקור על בסיס חומוס, אבל חומוס של יכין החדש הזה שחוסך זמן הכנה. חברה המליצה לי ואני רוצה לבדוק אם זה מתאים למתכון.