פרוסות טופו מטוגנות
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
פרוסות טופו מטוגנות
מרכיבים
- 300 גרם טופו קשה
- רבע כוס רוטב סויה
- רבע כוס פירורי לחם
- רבע כוס זרעוני סומסום
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. פורסים את גוש הטופו לשש-שמונה פרוסות שוות.
2. יוצקים על צלחת שטוחה רוטב סויה וטובלים כל פרוסת טופו ברוטב כך שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו ספוג ברוטב.
3. מפזרים בצלחת שטוחה שנייה פירורי לחם וזעוני סומסום ומערבבים ביניהם.
4. טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הפירורים עד שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו מצופה בפירורים.
5. מטגנים כל פרוסה משני הצדדים.
הערות
נמתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il