מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרוסות טופו מטוגנות

פרוסות טופו מטוגנות

תיאור המתכון

פרוסות טופו מטוגנות

מרכיבים

אופן ההכנה


1. פורסים את גוש הטופו לשש-שמונה פרוסות שוות.

2. יוצקים על צלחת שטוחה רוטב סויה וטובלים כל פרוסת טופו ברוטב כך שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו ספוג ברוטב.

3. מפזרים בצלחת שטוחה שנייה פירורי לחם וזעוני סומסום ומערבבים ביניהם.

4. טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הפירורים עד שכל שטח הפנים של פרוסות הטופו מצופה בפירורים.

5. מטגנים כל פרוסה משני הצדדים.

הערות

נמתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il