מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

בורגר שיבולת שועל

בורגר שיבולת שועל

תיאור המתכון

בורגר ממרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לטגן את הבצל בשמן עד שהבצל מתרכך.

2. להוסיף למחבת את יתר החומרים פרט לשיבולת שועל, לערבב היטב ולבשל כחמש דקות.

3. להוסיף את שיבולת השועל, לערבב היטב ולבשל חמש דקות נוספות.

4. לכסות את המחבת או את הסיר ולהשהות בצד למשך שעה.

5. ליצור כ 15 כתיתות בגודל של חצי כוס. רצוי ליצור את הכתיתות עם ידיים רטובות ולסדר בתבנית אפייה משומנת.

6. לאפות ב 180 מעלות במשך 35 דקות, להפוך ולאפות 15 דקות נוספות או לטגן משני הצדדים עד להשחמה.

7. אפשר להקפיא אם לא משתמשים בכל העיסה.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il