מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> רול (רולדה) בשר ופטריות- מאת אמא של רונן

רול (רולדה) בשר ופטריות- מאת אמא של רונן

רול (רולדה) בשר ופטריות- מאת אמא של רונן

תיאור המתכון

רול בשר ברוטב פטריות- מתכון קל להכנה וטעים במיוחד. רול בשר ופטריות מתאים לאירוח כמנה ראשונה.

מרכיבים

אופן ההכנה

המילוי ל רול: מטגנים בצל חתוך אחד עד להשחמה, מוסיפים את הבשר, שום, מלח, פלפל ופפריקה (לפי הטעם), ומטגנים עד שהבשר מוכן למחצה.

הבצק ל רול:
מרדדים בצק על שולחן, מקמחים ומוסיפים את המילוי בכמות נדיבה, מגלגלים ומיישרים את הקצוות. מניחים בתבנית משומנת, ומכניסים לתנור על חום 150 מעלות לכ- 40 דקות, או עד להשחמה. ניתן למרוח ביצה על הבצק.

הרוטב ל רול: לטגן הבצל החתוך השני עד להשחמה, להוסיף הפטריות ולטגן עד שמתקבל גוון כמעט שחור. לבשל את הרוטב פטריות לפי ההוראות, וכשהוא מוכן להוסיף לתוכו את הפטריות המטוגנות.

לחתוך את ה רול לחתיכות אישיות, לצקת רוטב- ובתאבון!

תגובות

  1. טעיםםםםםםםם ליה (23/10/2015 15:25:00)
    הכנתי השבוע. יצא ממש ממש טעים. כמו שהיו מגישים כמנה ראשונה פעם כשהייתי ילדה באירועים. חבל מאד שזה הופסק. תודה רבה על המתכון.