מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק בצל

מרק בצל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בצל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולפים וקוצצים את הבצלים. מאדים 10 דקות בשמן ובמרגרינה בסיר שטוח או במחבת.
2. מוסיפים לסיר את הסוכר, המלח והקמח, ומערבבים מדי פעם בכדי שלא יידבק.
3. ממלאים סיר גדול ב - 4 ליטר מים ( ¼ מהנפח ) מוסיפים את אבקת המרק, הקישואים, הגזרים ועלי הסלרי ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
4. מסירים מהאש את הירקות ומוסיפים לסיר את הבצל המאודה, מערבבים היטב בסיר ומוסיפים מים עד לגובה הרצוי.
5. מוסיפים אבקת מרק בצל ומלח לפי הטעם ומבשלים עוד כעשר דקות. בסוף הבישול מוסיפים חצי כוס יין לבן.

תגובות

  1. מרק בצל רבקה (19/11/2004 12:37:00)
    עשיתי את מרק הבצל שלכם והוא כל כך כל כך טעים שאני פשוט לא יכולה להפסיק להכין אותו. לאף אחד לא נמאס ממנו. גם קל להכין וגם יוצא מרק מעולה מאד.
  2. מומלץ בחום תהילה (26/12/2005 17:35:00)
    תרתי משמע.. קל מאוד,טעים מאוד.
  3. אהבתי ! רק היין מיותר בלוני (21/10/2006 12:46:00)
    ניסיתי עם ובלי, עדיף בלי יין.
  4. הסלרי ואבקת המרק טל (20/05/2010 10:28:00)
    האם הסלרי חובה?
    האם ניתן להחליף את אבקת מרק הירקות באבקת מרק עוף?