Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג ים, שרימפס קריסטל ועגבניות צלויות בפסטו של פטרוזיליה ולימונים
ראצ'ה אירועים

דג ים, שרימפס קריסטל ועגבניות צלויות בפסטו של פטרוזיליה ולימונים

דג ים, שרימפס קריסטל ועגבניות צלויות בפסטו של פטרוזיליה ולימונים

תיאור המתכון

דג ים, שרימפס קריסטל ועגבניות צלויות בפסטו של פטרוזיליה ולימונים- מתכון מיוחד מאת השף יניב גור אריה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
לפסטו: טוחנים יחד את כל החומרים היבשים. מוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה עד שמתקבל רוטב אחיד.
להכנה: מסדרים עגבניות בתבנית כשהחתך כלפי מטה. מפזרים מלח, פלפל, טימין ושמן זית ואופים בחום של 200 מעלות כ- 10 דקות. מורחים את הדגים בפסטו, מניחים חצי פילה דג על כל חצי עגבנייה ומחזירים לתנור לעוד 8 דקות. מורחים גם את השרימפס בפסטו, מסדרים 2שרימפס על כל חצי פילה ואופים עוד 3 דקות.

תגובות

  1. מרכיבים שלמה שטיפנסקי (19/02/2006 22:25:00)
    שלום רב
    במרכיב המנה כתוב 5 לימונים
    האם זה 5 לימונים שלמים , או 5 פרוסות לימון?
    תודה שלמה
לאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'האירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה