מרק בטטה מוקרם

מרק בטטה מוקרם

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בטטה מוקרם ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הבצל הגזר והסלרי ומטגנים עוד מס' דקות.
2. מוסיפים את הבטטות, מכסים במים בגובה של 2 ס''מ מעל הירקות, מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, קינמון וסירופ מייפל, וממשיכים לבשל עד שהירקות מתרככים.
3. טוחנים במעבד מזון עד להיווצרות מחית חלקה. ( מומלץ להעביר את המחית דרך מסננת )
4. מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
5. משפרים תיבול ( ניתן להוסיף מעט אבקת מרק עוף פרווה )

הערות

המתכון באדיבות מסעדת פאולינו

תגובות

  1. פשוט וקל...... שני (10/09/2005 02:23:00)
    מעולה ,תענוג אמיתי......
  2. מרק בטטה שרי (05/11/2007 13:14:00)
    קל להכנה ופשוט מעדן 11.2007
  3. המתכון הזה טוב מאוד אורן (08/01/2009 18:30:00)
    למרות שהוא יצא לי טיפה מתוק מהרגיל (כנראה בגלל יותר מידי קינמון). מומלץ להשתמש בבלנדר+מסננת כדי לקבל תוצאות טובות.
  4. מתכון מנצח דודי (27/11/2009 14:32:00)
    מתוך כמה מתכונים אפשריים בחרתי במתכון הזה שהכי דיבר אליי וצדקתי. מתכון מעולה - המרק יצא נפלא. לא השתמשתי בקינמון כי אישתי לא אוהבת ועדיין מומלץ ביותר