גלילת חציל של מסעדת רוסו
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 5 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
חציל בלדי חתוך, מושרה במלח, ממולא בגבינת עזים, מוגש עם רוטב עגבניות טרי ובזיליקום.
מרכיבים
- 1 חציל בלדי
- 100 ג'ר גבינת עיזים תנובה
- רוטב עגבניות בסיסי:
- [עגבניות מבושלות, טימין, בזיליקום טרי, מלח, פלפל שחור.
אופן ההכנה
משרים חציל במלח להוצאת הנוזלים, לאחר חיתוך החציל לרוחבו, לאחר יבוש מטגנים קלות בשמן זית (אפשר לקמח את החציל) לאחר צינון לוקחים גבינת עיזים ומכינים ממנה גליל, ממלאים בחציל ומכניסים לתנור שחומם 150-170 מעלות, מגישים 7-8 גלילים, מחממים רוטב עגבניות בתוספת פסטו ויוצקים על הגלילים.
קישורים:מסעדת רוסו
המתכון באדיבות
|
מסעדת רוסו גחלים
מרכז מסחרי קדמת ישי, רמת ישי
הצג טלפון
04-9533569
|
תגובות
-
מגלגלים את החציל מסביב
מיכאל
(10/08/2007 14:32:00)
ולא את הגבינה מסביב למילוי חציל.
כך נדמה לי לפחות.
מיכאל