מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> גלילת חציל של מסעדת רוסו

גלילת חציל של מסעדת רוסו

גלילת חציל של מסעדת רוסו

תיאור המתכון

חציל בלדי חתוך, מושרה במלח, ממולא בגבינת עזים, מוגש עם רוטב עגבניות טרי ובזיליקום.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים חציל במלח להוצאת הנוזלים, לאחר חיתוך החציל לרוחבו, לאחר יבוש מטגנים קלות בשמן זית (אפשר לקמח את החציל) לאחר צינון לוקחים גבינת עיזים ומכינים ממנה גליל, ממלאים בחציל ומכניסים לתנור שחומם 150-170 מעלות, מגישים 7-8 גלילים, מחממים רוטב עגבניות בתוספת פסטו ויוצקים על הגלילים.


קישורים:
מסעדת רוסו
המתכון באדיבות
מסעדת רוסו גחלים מרכז מסחרי קדמת ישי, רמת ישי הצג טלפון

תגובות

  1. מגלגלים את החציל מסביב מיכאל (10/08/2007 14:32:00)
    ולא את הגבינה מסביב למילוי חציל.
    כך נדמה לי לפחות.
    מיכאל