Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שרימפס ים תיכוני של אורי בורי

שרימפס ים תיכוני של אורי בורי

שרימפס ים תיכוני של אורי בורי

תיאור המתכון

שרימפס ים תיכוני נקרא כך על שום מרכיביו הטיפוסיים לאגן הים התיכון.
המתכון פותח תאבון מעין כמוהו, אפשר גם להגיש עם שתיה חריפה במקום פיצוחים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים במחבת שמן זית מאיכות מעולה, מכניסים את השרימפס הנקי, מטגנים לדקה מכל צד, מוציאים את השרימפס מהמחבת ומוסיפים לפי הסדר פלפלים חריפים פחוסים לפרוסות דקות את השום טיגון קצר כדקה (שלא ישחים), מוסיפים את הלימון ואת רוטב הדגים, טועמים ומסננים לפי הטעם. מחזירים את השרימפס, מחממים חימום קצר, מורידים מהאש, מוסיפים כוסברה קצוצה.
רצוי להגיש עם חלה טריה לניגוב הרוטב.


קישורים:
מסעדת אורי בורי

תגובות

  1. שרימפס קריסטל ולא בריסטל! www (13/03/2005 00:33:00)
  2. ל adiz22 (15/05/2008 22:52:00)
    ממש לא למקצוענים