Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > קישקע מאת הלינקה ממסעדת אלימלך

קישקע מאת הלינקה ממסעדת אלימלך

קישקע  מאת הלינקה ממסעדת אלימלך

תיאור המתכון

קישקע- מעיים של בקר

מרכיבים

אופן ההכנה

הולכים לקצב ומבקשים שישמור מעיים של בקר

רצוי עבים.3 מטר מספיק ל 8 מנות

מנקים במים קרים ותולשים את השומן הדבוק למעיים

משרים בלילה במעייםעם מעט חומץ

מערבבים השומן עם שומן עוף ועם שומן אווז ומוסיפים מעט קמח ומעט סולת לקשור בין השומנים

מוסיפים חצי קג קוביות בצל יבש שני שיני שום טרי כף מלח כף פלפל שחור ורבע כפית פלפל אנגלי טחון.ממלאים את הקישקע לא דחוס וקושרים בחוט את הקצה.

מניחים מעל למוצרי החמין לבישול כל הלילה

להזהר שלא יתפוצצו אם הלהבה גבוהה מדי.

בתאבון

המתכון באדיבות
מסעדת אלימלך וולפסון 35, תל אביב הצג טלפון