מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק דלעת עם פאפאיה ואוכמניות מיובשות

מרק דלעת עם פאפאיה ואוכמניות מיובשות

מרק דלעת עם פאפאיה ואוכמניות מיובשות

תיאור המתכון

שאול בן אדרת/''קימל''

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה במעט חמאה.
2. מוסיפים מים, 3 לימונים סחוטים ואת שיני השום. מוסיפים מלח, פלפל, סוכר חום, טימין ודלעת.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
4. מטגנים את האוכמניות המיובשות והפאפאיה עם כף חמאה. יוצקים מרק חם לצלחת ומקשטים באוכמניות ובפאפאיה.

לפני ההגשה ניתן להוסיף זר נענע טרי