מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שניצל ופירה מתכון של מסעדת סבסטיאן

שניצל ופירה מתכון של מסעדת סבסטיאן

שניצל  ופירה מתכון של מסעדת סבסטיאן

תיאור המתכון

מתכון וינאי אמיתי של שניצל כמו שהוא צריך להיות!

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל. טובלים את השניצל בקמח ואח''כ בביצים ואח''כ פפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
בתאבון!!!


קישורים:
סבסטיאן
המתכון באדיבות
מסעדת סבסטיאן משכית 33, הרצליה פיתוח הצג טלפון

תגובות

  1. שניצל ופירה מתכון של מסעדת סבסטיאן מורן (30/07/2005 21:29:00)
    למה גם קמח וגם פרורי לחם זה לגבי השניצל ולגבי הפירה שלי יותר טעים ובלי חלב שמתערבב בשניצל
  2. סבסטיאן דופק את השניצל דק דק שאין כמעט בשר מלי (13/06/2009 11:09:00)