שניצל ופירה מתכון של מסעדת סבסטיאן
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון וינאי אמיתי של שניצל כמו שהוא צריך להיות!
מרכיבים
- פירה 5 מנות:
- 1 קילו גרם תפוחי אדמה מזן דזירה
- 200 גרם בטטה
- 60 גרם חמאה
- קורט מלח
- קורט פלפל לבן
- מעט אגוז מוסקט
- כוס חלב
- שניצל מנה1:
- 160 גרם חזה עוף נקי
- כוס פירורי לחם
- כוס קמח לבן
- 2 ביצים (טרופות)
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הלחם עם המלח והפלפל. טובלים את השניצל בקמח ואח''כ בביצים ואח''כ פפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
בתאבון!!!
קישורים:סבסטיאן
המתכון באדיבות
|
מסעדת סבסטיאן
משכית 33, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9513939
|
תגובות
-
שניצל ופירה מתכון של מסעדת סבסטיאן
מורן
(30/07/2005 21:29:00)
למה גם קמח וגם פרורי לחם זה לגבי השניצל ולגבי הפירה שלי יותר טעים ובלי חלב שמתערבב בשניצל
-
סבסטיאן דופק את השניצל דק דק שאין כמעט בשר
מלי
(13/06/2009 11:09:00)