מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קלמארי ממולא,

קלמארי ממולא,

תיאור המתכון

קלמארי ממולא בשרימפס וקלמארי ממולא ברוטב חמאה ויין לבן

מרכיבים

אופן ההכנה

לקצוץ גס את 125 גרם הקלאמרי והשרימפס. לטגן את השום בשמן זית, להוסיף את השרימפס,הקלאמרי והלחם, להסיר מהאש ולהוסיף את עשבי התיבול, גרידת הלימון ומיץ הלימון, המלח והפלפל.
למלא את הגופים הקטנים במילוי עד 3/4 מהגוף, לסגור עם קיסם בצורת תפירה.
לטגן את הקלאמרי בחמאה, להוסיף את השום, הפלפל והיין הלבן, לצמצם את היין ל-2/3 ולהסמיך מחוץ לאש עם חמאה, לתבל במלח ופלפל ולקשט בפטרוזיליה קצוצה

תגובות

  1. איזו שוק? ולמה? yoav (05/01/2006 11:54:00)
  2. לא מובן yoav (05/01/2006 11:59:00)
    בהתחלה כתוב להוסיף את השוק לקלאמרי ולשרימפס הקצוצים ובסוף כתוב להוסיף בטיגון הסופי של הקלאמרי הממולא???
    בסה''כ מדובר על 25 גרם!
  3. שום פרוס, לא שוק מנהל (15/01/2006 01:03:00)
    המתכון תוקן, תודה על העירנות