מעיים ממולאים
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 3 שעות
- רמת מיומנות: למקצוענים
תיאור המתכון
מתכון של מסעדת קיטון
מרכיבים
- מעיי בקר, חתוכים לפיסות של 20 ס''מ
- 1 בצל גדול מגורר
- 4 כפות שומן עוף או אווז
- 2 כפות שומן מטוגן
- 3 כפות בצל יבש
- 1 תפוח אדמה בינוני, מבושל וטחון
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כף מרק עוף
אופן ההכנה
מנקים את הקישקע ביסודיות: הופכים ושוטפים תחת מים, משרים בחומץ כשעתיים. הופכים שוב ושוטפים תחת מים.
מערבבים את כל החומרים, חוץ מהמעיים.
קושרים את המעיים בצד אחד, ממלאים במילוי אך לא דוחפים וקושרים מתד שני.
מבשלים במי מלח רותחים מומלחים 10 דקות ומיחים על החמין מלמעלה. אופים יחד עם החמין.
או: מבשלים בסיר מים עמוק ומוסיפים סוכר שרוף ומבשלים כשעתיים וחצי.
קישורים:לאתר מסעדת קיטון
המתכון באדיבות
|
מסעדת קיטון
דיזינגוף 145, תל אביב
הצג טלפון
03-5233679
|