מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כבד קצוץ- מסעדת קיטון

כבד קצוץ- מסעדת קיטון

תיאור המתכון

מתכון של מסעדת ''קיטון''

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים בצל עד הזהבה
2. מוסיפים את הכבד ומטגנים עד השחמה
3. טוחנים את הבצל והכבד המטוגן במטחנת בשר ומוסיפים את הביצים, מלח פלפל שחור לפי הטעם.


קישורים:
קיטון
המתכון באדיבות
מסעדת קיטון דיזינגוף 145, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. כשרות לאוני (09/07/2005 14:40:00)
    זה לא יכול להיות כשר מפני שאת הכבד צריך קודם לצלות בגריל מטעמי כשרות.