המבורגר עם פטריות כמהין על בסיס טוסט טוסקני
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מאת השף אבי שקרל ממסעדת בליני
מרכיבים
- 600 גרם אנטריקוט טחון
- 400 גרם סינטה טחונה
- 200 גרם רצועת פילה (ללא שומן) טחון
- רבע פטריית כמהין מגורדת על פומפיה
- 3 כפות שמן זית
- כף גדושה חרדל דיזון
- 4 פרוסות של לחם כפרי לבן קלוי מרוח בשמן זית ושום
אופן ההכנה
1. לטחון לבד או לבקש מהקצב לטחון את כל הבשרים טחינה גסה אחת
2. לגרר את ת רבע פטרית הכמהין ואת שמן הזית אל הבשר הטחון , להמילח ולפלפל. ולהניח בצד לחצי שעה כדי שהטעמים יתחברו
לאחר חצי שעה לערב את כל החומרים.
3. ליצור 4 קציצות. להשאיר במקרר לפחות לשעה (לא לדחוס מדי את הבשר)
4. על גריל גחלים בחום בינוני לצלות את ההמבורגרים למידה הרצויה. עדיף מדיום או מדיום רייר
מלמעלה לזרזף מעט שמן זית, מלח גם ולגרד את רבע פטריות הכמהין הנוספת
5. להגיש מעל הברוסקטה/טוסט
קישורים:מסעדת בליני
המתכון באדיבות
|
מסעדת בליני
יחיאלי 6, תל אביב
הצג טלפון
03-5178486
|