מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון- קבב דגים בניחוח למון גראס על מצע טחינה ירוקה

מתכון- קבב דגים בניחוח למון גראס על מצע טחינה ירוקה

מתכון- קבב דגים בניחוח למון גראס על מצע טחינה ירוקה

תיאור המתכון

באדיבות השף רונן כהן מסעדת פסיפיק מלון קראון פלזה תל-אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הקבב

קוצצים את הדגים בעזרת סכין ומוסיפים את עשבי התיבול, גרידת לימון, זרעי הכוסברה, בצלצלי השלוט הקצוצים הג'ינג'ר, מלח ,פלפל ושמן זית. לשים בידיים לעיסה, ומהדקים לצורת קבאב על גבעולי הלמון גראס. מניחים לקירור.
מחממים מעט משן במחבת ומטגנים את הקבאב מכל הצדדים עד שישחים. מעבירים לתנור שחומם ל190 מעלות לשלוש דקות בלבד.

הכנת הטחינה

טוחנים את עשבי התיבול מעבד מזון. מוסיפים את הטחינה,מים, מיץ לימון, מלח ופלפל ומעבדים טחינה דלילה.

ההגשה
במרכז צלחת שטוחה יוצקים טחינה ,ומניחים שלוש הקבבים מעל. מזלפים שמן זית מקשטים בבצל ירוק, פרוסת לימון ומגישים עם פיתה.