Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > דר ראנג קה דאל תבשיל עדשים מסורתי משני סוגי קטניות

דר ראנג קה דאל תבשיל עדשים מסורתי משני סוגי קטניות

דר ראנג קה דאל תבשיל עדשים מסורתי משני סוגי קטניות

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף רון כהן ולגעת באוכל

מרכיבים

אופן ההכנה

במעבד מזון עם להב מתכת, מעבדים את הבצלים עם שיני השום והג'ינג'ר למחית גסה בפעולת התחל הפסק.
מחממים בסיר עבה את השמן, ומאדים את התערובת הטחונה על אש בינונית מבלי להשחים אותה.
מוסיפים את הזרעים השלמים ומטגנים עוד דקה
מגביהים את הלהבה, מוסיפים את התבלינים הטחונים ומטגנים ½ דקה נוספת.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס והתמר הינדי, ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים את העדשים הכתומות מכסים במים ומבשלים על אש גבוהה למשך 10 דקות.
מצרפים את עדשי המאש, מקל הקינמון,הצפור, גרידת תפוז וההל, מכסים במים מביאים לרתיחה, ומבשלים בסיר סגור על אש נמוכה עד שהעדשים רכים, והתבשיל מסמיך.
אם התבשיל מתייבש במהלך הבישול, מוסיפים רבע כוס של מים רותחים בכל פעם אך נזהרים מעודף רוטב
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה או הכוסברה ומגישים.