טבעות קלמרי בתחמיץ
- מתאים ל: 4 מנות ראשונות מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון באדיבות הדס ורדימון שפית בוקצ'יו
מרכיבים
- 200 גר' קלמרי לבן חתוך לטבעות
- 2 בצלי שאלוט סגולים קצוצים דק
- גרידה ומיץ מלימון אחד
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית שמן שומשום
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- טרגון,בזיליקום
- מלח ים ופלפל
- כף חומץ בלסמי
- עירית לקישוט
אופן ההכנה
חולטים את טבעות הקלמרי במשך דקה במים רותחים , מסננים מהמים ושמים בקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים , מערבבים וטועמים , מתקנים את הטעם במידת הצורך.
מצננים את טבעות הקלמרי למשך כמה שעות במקרר.
להגשה:
ניתן להגיש את טבעות הקלמרי כאנטיפסטי או כמנה ראשונה , מעל מצע של עלים ירוקים
לקשט בעירית ובגרגירי רימונים