מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טבעות קלמרי בתחמיץ

טבעות קלמרי בתחמיץ

תיאור המתכון

המתכון באדיבות הדס ורדימון שפית בוקצ'יו



מרכיבים

אופן ההכנה

חולטים את טבעות הקלמרי במשך דקה במים רותחים , מסננים מהמים ושמים בקערה.
מוסיפים את שאר המרכיבים , מערבבים וטועמים , מתקנים את הטעם במידת הצורך.
מצננים את טבעות הקלמרי למשך כמה שעות במקרר.
להגשה:
ניתן להגיש את טבעות הקלמרי כאנטיפסטי או כמנה ראשונה , מעל מצע של עלים ירוקים
לקשט בעירית ובגרגירי רימונים