שיפודי טלה - אטליז חינאווי
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 7 שעות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות אטליז חינאווי רודנסקי 5 ת''א 03-6997878, יפת 121 יפו, 03-5075618.
מרכיבים
- 1 קג' כתף טלה, חתוך לקוביות של 2 ס''מ
- 3 כפות ג'ינג'ר טרי, קצוץ
- 1 בצל, קצוץ
- צרור כוסברה
- 1 כף זרעי כוסברה
- מיץ לימון אחד
- 2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 25 גר' חמאה או שמן זית
אופן ההכנה
מעבדים את כל החומרים חוץ מבשר בבלנדר או במעבד
מזון.
מעבירים לקערה עמוקה, מריחים, נהנים ושורים את הבשר
6 שעות לפחות. משפדים וצולים את הבשר על גחלים.
מברישים לעתים את הבשר עם המישרה.
קישורים:חינאוי