מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סינייה טחינה - אטליז חינאווי

סינייה טחינה - אטליז חינאווי

סינייה טחינה - אטליז חינאווי

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אטליז חינאווי רודנסקי 5 ת''א 03-6997878, יפת 121 יפו, 03-5075618.

מרכיבים

אופן ההכנה

במטחנת בשר טוחנים את הבשר עם שומן, בצל ופטרוזיליה עד למירקם דק. מעבירים לשקית, מוסיפים את תערובת התיבול, סוגרים את השקית ומערבבים תוך כדי לישה להטמעת התיבול בבשר.
בתבנית משומנת משטחים את הבשר לשכבה אחידה או לחילופין יוצרים קציצות ומסדרים.
מכינים רוטב טחינה: בקערה מערבבים את הטחינה עם מים לפי הצורך, מתבלים במיץ לימון ומלח, טועמים ומערבבים. הטחינה צריכה להיות דלילה וטעימה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
יוצקים את הטחינה על הבשר, מפזרים קוביות של מרגרינה וצנוברים ואופים כ-15 דקות.


קישורים:
חינאוי