מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סינייה תפוחי אדמה ועגבניות - אטליז חינאווי

סינייה תפוחי אדמה ועגבניות - אטליז חינאווי

סינייה תפוחי אדמה ועגבניות - אטליז חינאווי

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אטליז חינאווי רודנסקי 5 ת''א 03-6997878, יפת 121 יפו, 03-5075618.

מרכיבים

אופן ההכנה

במטחנת בשר טוחנים את הבשר עם שומן, בצל ופטרוזיליה עד למירקם דק. מעבירים לשקית, מוסיפים את תערובת התיבול, סוגרים ומערבבים תוך כדי לישה להטמעת התיבול בבשר.
בתבנית משומנת משטחים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחידה, מעליהן משטחים את הבשר (או שיוצרים קציצות ומסדרים). על גבי הבשר מניחים את פרוסות העגבניות ומעליהן מפזרים קוביות מרגרינה.
מחממים תנור ל-80 מעלות.
יוצקים מים עד לחצי מגובה התבנית ואופים במשך שעה.


קישורים:
חינאוי