מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אוסו-בוקו ביין אדום - אטליז חינאווי

אוסו-בוקו ביין אדום - אטליז חינאווי

אוסו-בוקו ביין אדום - אטליז חינאווי

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אטליז חינאווי רודנסקי 5 ת''א 03-6997878, יפת 121 יפו, 03-5075618.


אוסו-בוקו הוא נתח מושלם לתבשיל הזה,
בעיקר בשל העצם והמוח שבמרכזה. בדיוק
באותה מידה אוסו-בוקו של כבש יתאים מאוד
למשימה. היין לא חייב להיות יקר מאוד, אבל
ממש כדאי להשקיע ביין סביר ביותר לבישול,
כי ככל שהיין יותר טוב, ככה גם ישתבח
התבשיל.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממליחים ומפלפלים את הבשר. שמים את
השמן בסיר, וכשהוא חם מטגנים מעט את
הבשר משני צדדיו עד שהוא שחום יפה.
2.מוציאים את הבשר מהסיר.
3. מוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים 5 דקות
את השום, את הבצל, את הגזר, את הטימין
ואת עלי הדפנה תוך ערבוב. מוסיפים את היין
ומביאים לרתיחה.
4. מחזירים את הבשר לסיר, ממליחים,
מפלפים ומביאים לרתיחה.
5. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה
כשעתיים וחצי עד שהבשר רך מאור.


קישורים:
חינאוי